Op vrijdag 5 juni werd het nieuwe streekbier Tripel Trezeke officieel voorgesteld in de Waterhoek in Grazen. Het was de perfecte gelegenheid: Judoclub Geetbets bestond namelijk 45 jaar en dat werd gevierd met een receptie met lekkere hapjes en drankjes. En één van die drankjes was ons Tripel Trezeke!

De reacties van de proevers waren positief en lovend: dat maakt ons erg blij! We zullen de site snel updaten met enkele van deze quotes: hou ze dus in de gaten 😉

Geschiedenis

Natuurlijk werd er ook aandacht geschonken aan de geschiedenis van Tripel Trezeke: Camille, de kapper, de kleinzoon van Trezeke was aanwezig en had zelfs de unieke oorkonde mee die de eerste brouwer van Tripel Trezeke in 1923 ontvangen had.

Na de speeches van Jean-Pierre, Willy en Wim en enkele woorden van lof van de schepen van Sport van de gemeente Geetbets, Elke Allard, was het voor de weergoden tijd om alle genodigden naar binnen te jagen. Gelukkig stonden daar nog voldoende Tripel Trezekes te wachten.

Bier als cadeau

Ook goesting gekregen in ons unieke streekbier? Je kan vanaf nu een geschenkpakket bestellen. Voor slechts €20 krijg je twee flessen van 0,75 liter en een uniek verzamelglas van Tripel Trezeke? Bestellen kan hier!

Ondertussen werd er ook aandacht besteed door Het Laatste Nieuws aan onze voorstelling, zoals je hieronder kan zien.

UPDATE: Tripel Trezeke wordt ook voorgesteld in Het Belang van Limburg: hier kan je het artikel lezen.

Laatste Nieuws Tripel Trezeke streekbier Geetbets

Het artikel in Het Laatste Nieuws op 10/06/2015

Volg ons!

Volg ons op Facebook en Instagram: zo krijg je snel alle nieuwtjes te zien!
Als je vragen of opmerkingen hebt kan je ook hier terecht!

Hieronder kan je nog enkele foto’s bekijken van de gezellige en geslaagde streekbieravond.

Blijf op de hoogte van Tripel Trezeke nieuwtjes!

Schrijf je in op de nieuwsbrief van ons streekbier.

Hoera! Dat verliep perfect!