De Betse Wafel

In de sinds 1 juli geopende horecazaak Old and Wice in het centrum van Geetbets wordt volop geëxperimenteerd met streekproducten. De leuke zaak is een combinatie van ijssalon, koffie- en tapasbar. Uitbaters Marleen en zoon Marcin creëerden eerder reeds de Betse wafel. Uiterlijk gelijkt die op een Brusselse wafel, maar de smaak is totaal anders. Je kan ze krijgen met chocolade, fruit, suiker, ijs en slagroom.

Recent voegden zij nu een extra dimensie toe aan hun zelfgedraaide ijscrème. De mix met ons eigenste Tripel Trezeke is een ware smaaktopper: de zachte hopbitterheid van Trezeke komt discreet door in de smaak en zorgt voor een fijne afdronk.
Zeker proberen!!

Streekproducten boomen

Ook de twee andere Betserse streekproducten – de Grazense speculaas en de wijn van domein Hagegoud- werden verwerkt in de Old and Wice-ijscrème.
Al deze specialiteiten zijn uiteraard te proeven in hun zaak, maar ter gelegenheid van de ideale-wereld-hype met de inhuldiging van de ‘walk of fame’ ook op maandag 31/10 op het Stationsplein in Geetbets. Tripel Trezeke zal er uiteraard ook zijn.

Tripel Trezeke IJsje

Schrijf je in op de Tripel Trezeke nieuwsbrief

Zo weet je als eerste alle nieuwtjes over ons streekbier!

Hoera! Dat verliep perfect!