Op maandag 31 oktober 2016 was het zover: de officiële opening van de Gulden Hashtag Walk of Fame van het wereldvermaarde Canvasprogramma De Ideale Wereld.

Hollywood aan de Gete

Een rode loper, BV’s, minder bekende BV’s, een fanfare en een heleboel streekproducten zorgden voor een gezellige sfeer onder een stralende zon. Natuurlijk kon ook ons Tripel Trezeke niet ontbreken op dit mondaine feest van de hipste incrowd van dit moment.

De livestream van de opening (filmpje van ROB TV)

<iframe style="border: none; overflow: hidden;" src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FROBtv.be%2Fvideos%2F10153891708216825%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

De pers stroomde toe

Natuurlijk kon ook de (inter)nationale pers niet ontbreken. Hieronder kan u alle reportages en artikels vinden. Ontbreekt er eentje? Geef ons een seintje!

ROB TV maakte deze reportage.
Op HLN.be vonden wij het volgende artikel.
Wij lazen dit artikel van het Nieuwsblad

 

Wij genoten alvast enorm van dit fijne evenement, de proevers van Tripel Trezeke en andere streekproducten zoals bv. Hagegoud-wijn, Grazense Speculaas, het ijs van Old and WIce en nog veel meer ander lekkers straalden ook van contentement.

Blijf op de hoogte van Tripel Trezeke nieuwtjes!

Schrijf je in op de nieuwsbrief van ons streekbier.

Hoera! Dat verliep perfect!